Counseling Onderwijsprofessionals

"Yves heeft me doen inzien dat ik niet ongelukkig was met mijn werk, wat ik zelf wel dacht. Ik heb ontdekt dat ik te hoge eisen had en mezelf daarin verloor. Samen met Yves heb ik het plezier in mijn werk weer teruggevonden!"

~ Danique (leerkracht basisonderwijs)

Balans

Als onderwijsprofessional is de juiste balans vinden niet altijd makkelijk. Misschien combineer jij deze uitdagende baan met een druk gezinsleven en merk je nu dat je op (of over) een grens zit. We spreken regelmatig onderwijsprofessionals die het gevoel hebben dat ze:

  • Op het tandvlees lopen;
  • Veel stress ervaren, ook buiten het werk om;
  • Het plezier in het werk zijn verloren;
  • Graag weer met passie voor de klas zouden willen staan.

 

Jezelf Voorop!

Herken jij je hierin? Wij kunnen ons voorstellen dat dit een dagelijkse worsteling is. Daarom gaan we heel graag het gesprek met je aan! Vaak hebben we iemand nodig die met ons mee kan denken en ons aan kan sporen tot nadenken over onszelf. Dat is niet makkelijk, maar altijd de moeite waard! Het blijft natuurlijk een grote en spannende stap om hulp te vragen.

Heb jij het gevoel dat je klaar bent voor deze stap? Ik ga graag met jou onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend een gesprek aan om te zien of wij iets voor jou kunnen betekenen. Neem via onderstaande knop contact met ons op.