Counseling

Bij de Leerhalte staat individuele begeleiding centraal, maar niet alleen op het gebied van leren. Het leven kent vele haltes en ons psychosociale welzijn is wat ons betreft een van de belangrijkste!

Persoonlijk traject

Loop jij vast in het dagelijks leven of heb jij het gevoel dat je constant worstelt met je eigen gevoel? Misschien heb je al verschillende zelfhulpboeken gelezen en het internet afgestruind naar antwoorden. Je familie en vrienden proberen met alle goede bedoelingen oplossingen aan te dragen, maar het wordt er niet beter op. 'Is er dan niemand die mij begrijpt?' vraag je je misschien vaker af. 

 

Als psycholoog-counselor vind je bij de Leerhalte de ondersteuning waar jij naar zoekt!

 

Zowel leerlingen/studenten als onderwijsprofessionals kunnen hier terecht voor een persoonlijk, warm en vertrouwelijk traject, waarin we samen opzoek gaan naar jouw geluk.  Dus heb jij het gevoel dat je het contact met jezelf kwijt bent en wil je dolgraag weer in balans komen? Dan is dit de halte voor jou!

Counseling

Counseling is een laagdrempelige vorm van professionele psychosociale hulpverlening, door middel van persoons- en doelgerichte gesprekken. Counseling wordt ingezet bij diverse problematische en stressgerelateerde klachten/levensvragen/ontwikkelingsvragen. De cliënt wordt de manager van zijn/haar eigen hulpvraag, waardoor een erg duurzaam veranderingsproces wordt gerealiseerd. Dit gebeurt op een manier waarbij de krachten en positieve kanten van de cliënt gebruikt worden om dit proces vorm te geven.